It's Thursday,
November 23rd, 2017
User not logged in
[Run Race Header Image][Run Race logo]
  
The information of your selected race is detailed here. Information is posted and  managed by race directors. Although information listed here is assumed to be accurate it's a good practice to confirm with a race director or  specific race website before planning to attend a race!
Race Information
Race Name:Mosquito Hill Endurance Run 2018
Date:Saturday October 27th, 2018 - 12:00 pm
Location:New London, WI
State:Wisconsin, United States
Website:
Post a Race:https://www.runrace.net/postarace.php?id=18300WI
Description:
Come run with us at our 3rd annual Mosquito Hill Endurance Run on October 27th and 28th, 2018. Our race takes place at the Mosquito Hill Nature Center in New London, WI. Runners and walkers will journey through our 3.1 mile loop on trails in which you will travel though wetlands, prairies, a forest, and up to the top of Mosquito Hill. A great race for any trail runner of any skill level! Our trails are not technical and nice and wide.

This year we will offer a 3, 6, 12, and 24 hour option. A moonlight 5k, and a "last man standing" race.

Our timed events are designed to allow participants to run or walk as many miles as they desire. This is a great way to set a new mileage PR for yourself regardless of your speed!

Our moonlight 5k allows people to discover the trail at night. Headlamps or flashlights are a must!

Our "last man/woman standing race" is a race of strategy and speed. Everyone starts each lap together. Your first lap takes place at noon with 1 hour to complete, your second lap at 1pm with 59 minutes to complete, your third lap at 1:59 with 58 minutes to complete, your fourth lap at 2:57om with 57 minutes to complete. We will continue to take 1 minute off from each lap until there is 1 man or woman left!
Posted:August 9th, 2017 8:16 am
Last Update:August 9th, 2017 8:26 am
Viewed:1627
Event InformationFor multiple Member Events:
Name of EventDistanceMeasurementDateStart TimeRelay MembersTeam Members
   24 Hour Run/Walk24.00HoursOct 27th, 201812:00 pm
   12 Hour Run/Walk12.00HoursOct 27th, 20188:00 pm
   6 Hour Run/Walk6.00HoursOct 28th, 20186:00 am
   3 Hour Run/Walk3.00HoursOct 28th, 20188:00 am
   Moonlight 5k5.00KilometersOct 27th, 20188:00 pm
   Last Man Standing24.00HoursOct 27th, 201812:00 pm
Director Information
Name of Race DirectorEmail AddressPhone Number
Cassie Kottkestridemultisport@yahoo.com920-428-4255
2004-2017 : All rights reserved
Terms and Conditions